Un mort i dos ferits en ser atropellats per un carro a la romeria del Rocío de Catalunya

Un home de 41 anys ha mort aquesta matinada atropellat per un carro en un fet en el qual també han resultat ferits altres dos participants a la Romeria del Rocio de Catalunya. El fet ha ocorregut a Terrassa sobre les dues de la matinada quan un cavall s’ha desbocat i ha envestit amb el carro que tirava a un grup de persones. El mort pertanyia a la Hermandad Rociera Pastora del Alba de Sant Adrià de Besòs. La comitiva circulava per un camí de la zona de Can Petit. En una nota feta pública aquest matí, la Federació d’Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC) ha comunicat i lamentat el fet.

Els ferits són un jove de 28 anys i un home de 42 que han estat traslladats a l’Hospital de Terrassa. Efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques i dels Mossos d’Esquadra han participat en les tasques d’auxili.

Port de Tarragona