Confusió i alarma a la ‘fan zone’ de Torí per una estampida després de sentir-se l’explosió d’un petard

Los servicios sanitarios y de seguridad han atendido a algunos heridos en un hecho similar al ocurrido durante la Semana Santa en Sevilla

Una broma, pel que sembla algú que ha cridat «Bomba, bomba» després de sentir-se una explosió, que podria ser un petard celebrant la victòria del Reial Madrid, a la fan zone de Torí, ha provocat una estampida dels assistents que s’ha saldat amb un centenar de ferits lleus. La confusió en els primers moments ha fet que també alguns mitjans de comunicació consideressin el fet com un atemptat real. En vídeos que s’han penjat a la xarxa es pot veure, efectivament, camions de bombers, ambulàncies i policies atenent alguns seguidors que veien el partit a la plaça San Carlo. Pel que sembla, pot tractar-se d’un fet similar a l’ocorregut durant la Setmana Santa de Sevilla, en què la por a un atemptat va fer fugir espaordits als assistents.

Port de Tarragona