Dos morts i 22 ferits en un xoc entre un cotxe i un microbús al Túnel del Figaró, a la C-17

Dotze unitats de Bombers treballen al costat de set ambulàncies del SEM, tres helicòpters i vuit unitats dels Mossos mentre la carretera es troba completament tallada.

Dos ocupants d’un microbús han perdut la vida en un greu accident de trànsit registrat quan el vehicle de passatgers ha xocat contra un turisme en què viatjaven quatre persones. El succés s’ha registrat a dos quarts de set d’aquesta tarda a la C-17, a l’altura del terme municipal de la Garriga, a l’interior del Túnel de Figaró. L’accident s’ha originat per causes que s’estan investigant. El Sistema d’Emergències Mèdiques ha atès a quatre ferits greus i altres 18 de caràcter lleu. Tots ells han estat traslladats als hospitals de Sant Pau, Mar, Taulí, Granollers i Mollet.
Com a conseqüència de la incidència s’ha activat un important dispositiu de seguretat i emergències, amb vuit patrulles dels Mossos d’Esquadra, 12 dotacions de Bombers de la Generalitat, un helicòpter medicalitzat del Grup d’Emergències Mèdiques-vuit ambulàncies, dos helicòpters medicalitzats i dos comandaments del SEM.

El succés ha obligat a tallar la via en els dos sentits de la marxa, encara que una hora després de l’accident (19,32 h.) S’ha pogut obrir un carril en sentit Vic i habilitar desviaments per l’interior del túnel en sentit sud. Malgrat aquestes mesures s’han registrat retencions que han arribat a ser de 11 quilòmetres.

Port de Tarragona