Set morts i cinquanta ferits, balanç dels atemptats de Londres, on s’han abatut tres terroristes

És el tercer atemptat que pateix la Gran Bretanya en els últims tres mesos.

Set persones assassinades, altres cinquanta amb ferides de diversa consideració i tres terroristes abatuts és el resultat -encara provisional- dels atemptats de la nit-matinada. Els atemptats es van produir al London Bridge (Pont de Londres) i el Borough Market (cèntric mercat). Una furgoneta, a elevada velocitat, va atropellar als vianants que passejaven pel pont cap a les deu de la nit i es va dirigir a Borough Market. Tres terroristes van baixar del vehicle, armats amb ganivets, i van ferir a un bon nombre de joves que es trobaven en aquesta zona, on es concentren establiments d’oci.

Scottland Yard va informar que tan sols vuit minuts després de començar els apunyalaments, la policia va abatre a trets als tres terroristes.

Port de Tarragona