Un menor de 14 anys, a l’UCI després que la depuradora d’una piscina l’absorbís a València

La depuradora "va arrencar" part dels seus intestins i va ser necessària una operació de quatre hores per salvar la vida, encara que el seu estat és greu.

El joc d’alguns alumnes de les classes de natació de la piscina de la pedania valenciana de Carpesa va acabar malament. Un dels adolescents va patir un greu esquinç intestinal en ser engolit per la depuradora de la piscina i es troba ingressat a la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital la Fe de València després de ser operat d’urgència, segons publica el rotatiu Llevant. Segons les mateixes fonts, en acabar les classes, diversos adolescents van seguir jugant a l’aigua i van treure les reixetes protectores del fons de la piscina per la qual aspira la depuradora. Un dels nois es va asseure sobre un dels buits, mentre el seu amic tapava l’altre. En concentrar tota la pressió en una única entrada d’aigua, sobre la qual es va asseure el menor, aquesta va multiplicar la seva pressió de manera que l’adolescent va quedar literalment «enganxat» al fons. Una de les monitores es va adonar del que succeïa i va cridar que paressin la depuradora, però el mal ja estava fet. Se li va anar donant aire als seus pulmons, sota l’aigua, tot i que quan va ser traslladat a l’hospital tenia símptomes d’ofegament. La depuradora «va arrencar» part dels seus intestins i va ser necessària una operació de quatre hores per salvar la vida, encara que el seu estat és greu.

Port de Tarragona