Un gosset troba a l’anciana desapareguda a Seva des de fa quatre dies

La mujer se encontraba tendida en el suelo, pero en buen estado de salud y consciente, aunque desidratada.

Un gosset que passejava amb el seu amo per la zona del Castell de Mont-rodon, al terme de Tona, ha trobat per casualitat a la dona desapareguda dijous passat a Seva. L’anciana es trobava en bon estat de salut, tot i que deshidratada, de manera que efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques l’han traslladat a l’Hospital de Vic. Mercè, de 78 anys, estava estesa a terra, però s’ha aixecat quan ha arribat el propietari del gos. Era, probablement, l’última oportunitat per salvar la dona, ja que estava previst desactivar el dispositiu de recerca després de gairebé cinc dies sense trobar-la. En Seva, els veïns van mostrar la seva satisfacció per aquest final feliç i sorprenent, ja que una dona de tan avançada edat i amb principi d’Alzheimer té poques possibilitats de sobreviure tant de temps a l’aire lliure. Sens dubte la seva fortalesa i conèixer l’entorn de camp en què ha viscut sempre van facilitar aquest resultat.

Durant els últims quatre dies agents de bombers, agents de Protecció Civil, Creu Roja, Mossos, van treballar al costat de la unitat canina, un helicòpter del GRAE de Bombers i un bon nombre de veïns de Taradell, Seva i Sant Miquel de Balenyà van participar en la cerca.

Port de Tarragona