Detingut al Catllar després de patir un accident ebri i amb el carnet retirat per no tenir punts

Els Mossos d’Esquadra informen avui de la detenció el passat diumenge d’un tarragoní de 55 anys, implicat en un accident sense víctimes ocorregut al Catllar. L’home conduïa sota els efectes de l’alcohol i sense permís per pèrdua de vigència per punts. Els fets van tenir lloc aquest diumenge a la matinada quan els mossos van rebre l’avís d’un accident de trànsit a la carretera T-203 entre el Catllar i la Riera de Gaià. Un cop al lloc, els agents van localitzar un home que havia patit una sortida de via amb una motocicleta. Ràpidament, el van anar a auxiliar i van observar que l’accidentat presentava evidents símptomes d’anar sota els efectes de l’alcohol.

En la prova d’alcoholèmia, el conductor va donar 0,82 mg/l, una taxa molt superior a la permesa que és de 0,25 mg/l. A més, els agents van comprovar que el conductor no disposava de carnet perquè havia perdut tots els punts. D’altra banda, els mossos també van denunciar-lo administrativament, ja que la motocicleta no tenia l’assegurança obligatòria i, a més, anava amb la ITV caducada.

Es dóna el cas que el detingut ja tenia un antecedent policial per conduir sota els efectes de l’alcohol i per conduir amb una privació judicial del permís. El detingut van ser citat a un judici ràpid ahir al Jutjat d’Instrucció número 3 de Tarragona.

Port de Tarragona