El policia de la Línia va morir en ser colpejat pel furgó policial durant una persecució de contrabandistes

Víctor Sánchez, oficial de la Policia Local de la Línia de la Concepció de 46 anys, va morir la tarda d’avui, dimecres, mentre perseguia a dos contrabandistes de tabac que viatjaven en moto. Tot i que les circumstàncies encara s’estan investigant i s’ha produït un gran enrenou a la zona a conseqüència del fet, pel que sembla el mort va donar l’alto al ciclomotor a la zona del parc Princesa Sofia de la localitat, però el conductor va fer cas omís a l’agent. Un furgó de la Policia Local va començar la persecució, amb tan mala sort que va colpejar al policia, que va resultar amb ferides greus que no va poder superar. El jutge va ordenar a la Guàrdia Civil de Trànsit que s’iniciï la corresponent investigació i ha aixecat el cadàver. Els serveis d’emergència mèdica van mantenir les maniobres de reanimació per espai de gairebé una hora, sense que aconseguissin salvar-li la vida.

L’alcalde de La Línia i diversos regidors s’han traslladat al lloc dels fets i ha manifestat que s’han de declarar tres dies de dol oficial i s’han de cancel·lar tots els actes previstos a l’agenda municipal. El sindicat policial SPLL va mostrar el seu dolor i condol per la mort de l’agent. El cos ha estat traslladat per ordre del jutge a un centre hospitalari davant el gran enrenou i concentració de persones que s’ha concentrat a la zona on van tenir lloc els fets.

Port de Tarragona