Els Mossos aconsegueixen detenir en una hora a l’autor de l’atracament a mà armada a una cèntrica benzinera de Girona

Agents dels Mossos d’Esquadra han localitzat i detingut l’autor d’un robatori amb intimidació comès a les cinc de la tarda en una cèntrica benzinera de Girona. Els fets es van produir a les set de la tarda, quan el detingut va entrar a la benzinera Repsol ubicada al carrer la Creu armat amb una pistola i ha obligat l’empleat a lliurar-li la recaptació de la caixa. Posteriorment, ha fugit a peu.

La policia catalana s’ha posat en marxa immediatament per localitzar l’autor a través de la descripció obtinguda mitjançant un operatiu específic que tenia la finalitat de localitzar a la ciutat l’atracador. Una hora i mitja després, s’ha trobat al carrer del Carme de Girona a un individu que coincidia amb la descripció facilitada. Era un home d’uns 45 anys, de nacionalitat espanyola i amb antecedents policials per haver comès algun altre atracament. L’individu no portava l’arma i portava 230 euros.

Port de Tarragona