Un vehicle implicat en un accident de trànsit causa danys a l’edifici de la Seguretat Social de Girona

L’edifici de la Seguretat Social de Girona, situat a l’avinguda Josep Tarradellas de la ciutat, ha patit danys com a conseqüència d’un accident de trànsit. El fet s’ha produït a les set d’aquest matí, quan dos vehicles han topat lateralment i un d’ells ha empès a l’altre cap a un fanal. Com a conseqüència d’aquest xoc entre els dos turismes, un d’ells ha sortit disparat i ha impactat contra l’edifici de la Tresoreria, on ha causat danys.

Com a conseqüència de la col·lisió s’ha registrat un ferit de poca consideració. La Policia Municipal ha tallat el trànsit de l’avinguda mentre es duien a terme les tasques de retirada dels vehicles, les peces que han quedat escampades per la calçada, així com els fragments de vidres de l’edifici que han saltat a la via. El cos policial municipal ha obert una investigació per esbrinar com es va produir l’accident.

Port de Tarragona