Detenen al barri de Newham un altre sospitós dels atemptats de Londres

Amb aquest arrest, ja són 18 els detinguts, però només sis estan sent interrogats, ja que 12 van quedar en llibertat.

Al voltant de les dues d’aquesta matinada, la Policia Metropolitana de Londres ha comunicat la detenció d’un home de 29 anys per la seva presumpta relació amb l’atac terrorista de London Bridge. L’arrest s’ha dut a terme al barri residencial de Newham, als afores de la capital londinenca. La detenció es va dur a terme a les 01.15 hora local (02.15 hora a Espanya) i es troba detingut a la comissaria de Policia del sud de Londres sota la Llei de Terrorisme. La policia informa que continua realitzant recerques en aquest barri per localitzar altres autors o còmplices.

Amb aquesta detenció ja són 18 els detinguts en els últims dies, tot i que 12 d’ells ja han estat posats en llibertat sense càrrecs. Els tres últims arrestos s’han produït a Ilford. Sis continuen sent interrogats pels agents policials.

Port de Tarragona