Tancada al trànsit de vehicles i persones la Pastoreta de Reus per una sospita de bomba

Una hora y media después, Mossos comprobó que se trataba de una falsa alarma y la circulación, que había sido cortada por la Guardia Urbana, se restableció.

La zona de la Pastoreta de Reus va viure ahir a la tarda moments de tensió quan una trucada al 112 va alertar d’una maleta sospitosa a la plaça. Alertats els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus, els dos cossos policials es van posar en marxa per desallotjar la zona i actuar per detectar la possible amenaça d’explosiu. Els cinc carrers que conflueixen a la plaça van ser tallats al trànsit rodat i de vianants durant una hora i mitja. A les set de la tarda es va restablir la normalitat, un cop Mossos va confirmar que les sospites eren infundades, ja que la maleta no contenia material explosiu. Els carrers afectats van ser el Passeig Prim, l’avinguda de la Salle, el passeig de Misericòrdia i el carrer Misericòrdia, i als vianants del carrer peatonal de la Sardana. La línia 20 del servei municipal d’autobusos també va quedar afectat pel fet, tot i que també va recobrar la normalitat un cop acabat el servei policial.

Port de Tarragona