La policia d’Amsterdam informa de l’atropellament de vuit persones a Central Station

S'informa que inicialment no sembla un fet premeditat, però "investiguem per a descartar-ho"

22:03: La policia d’Amsterdam ha informat fa uns minuts que un vehicle ha atropellat a vuit persones als voltants de l’estació de tren Central Station. De moment no s’ha confirmat si es tracta d’un accident o un atac.

22:07: Segons les primeres informacions obtingudes en el lloc, ple d’ambulàncies i unitats de policia a hores d’ara, un agent hauria ordenat a un conductor que havia aparcat indegudament el cotxe a que abandonés el lloc. El conductor ha envestit un grup de vianants que es trobaven en les proximitats.

22:09: L’automòbil ha xocat finalment contra un mur després dels atropellaments i el conductor ha estat detingut.

22:12 Dos ferits han estat traslladats ja a un hospital mentre els altres sis són atesos al lloc. El fet ha ocorregut a la Central Station d’Amsterdam. De moment, la policia no ha donat detalls de la identificació del detingut ni de si es tracta d’un atac premeditat.

22:20 La policia informa que són vuit els atropellats (inicialment es va parlar de cinc). S’està investigant el fet per part de la policia que confirmarà o desmentirà en les pròximes hores si es tracta d’un atac terrorista. El conductor va sortir «disparat» quan diversos oficials de policia es van acostar al vehicle.

23:00 S’informa que inicialment no sembla un fet premeditat, però «investiguem per a descartar-ho», afirma la policia.

Port de Tarragona