La Policia londinenca obre el cordó del London Bridge mentre investiga un mort per un tret

Un individu que viatjava a la part del darrere d'una moto ha extret una pistola i ha disparat cap a l'interior d'un vehicle Volkswagen, on viatjava el mort, mentre que el conductor només ha resultat ferit lleu.

La policia londinenca ha fet saber poc abans de les dues de la tarda que abandonava el London Bridge i obria el cordó policial que es va col·locar fa una setmana. D’aquesta manera, torna la normalitat a la zona, però això no vol dir que la investigació hagi conclòs, ja que es demana la col·laboració de testimonis del que va passar. «Estic segur que hi ha més testimonis per aquí i els dic perquè es presentin», va dir el comandant Dean Haydon. La Metropolitan Police londinenc mostra la seva comprensió amb els que no han pogut accedir a la zona i l’impacte que han patit els veïns en els últims dies. Per això, ha enviat un agraïment als residents que han tingut «tanta paciència».

Paral·lelament, la policia londinenca va tancar les carreteres d’accés a Croydon, als afores de la ciutat, després que l’individu que circulava a la part del darrere d’una motocicleta disparés al passatger d’un vehicle. El ferit va morir sis minuts després d’arribar a l’hospital, on va ser portat pel conductor del turisme Volkswagen, que també va resultar ferit. El fet va ocórrer a les deu de la nit d’ahir i es desconeix les circumstàncies que envolten el fet, encara que no s’ha esmentat si es tracta com un fet terrorista o de delinqüència habitual.

Port de Tarragona