Va enverinar al seu sogre diluint un fàrmac en dosis mortals dins el cafè amb llet, els Mossos descobreixen la trama

Ho va intentar també amb la seva sogra, però ella sí que va sobreviure després de ser hospitalitzada

Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal de Barcelona i de Sarrià-Sant Gervasi han resolt un doble homicidi, un dels quals en grau de temptativa, d’una parella de 90 anys que van ser enverinats el 14 d’abril d’enguany a Barcelona. Els fets van descobrir després que els ancians ingressessin en un centre hospitalari de Barcelona amb un quadre d’intoxicació medicamentosa d’un fàrmac que, administrat en altes dosis, podia arribar a ser tòxic i fins i tot mortal.

Com a conseqüència de la ingesta l’home va morir a l’hospital el dia 23 d’abril i la dona, que havia pres una quantitat substancialment menor del fàrmac, va ser donada d’alta uns dies després.

La investigació policial ha acreditat que el gendre de la parella els hauria subministrat el medicament la nit anterior diluït en un got que contenia cafè amb llet. L’home es va beure tot el got mentre que la dona només una petita part donat que hi va trobar un gust estrany. Es dóna la circumstància que el gendre de les víctimes, un home de 57 anys, de nacionalitat espanyola i veí de l’Hospitalet de Llobregat, tenia una patologia mental. Per aquest motiu durant la investigació ja estava reclòs de forma voluntària en un centre psiquiàtric. A hores d’ara l’autor dels fets està ingressat en un altre centre psiquiàtric a l’espera que la seva eventual estabilització permeti que pugui declarar.

Port de Tarragona