Cinc guàrdies civils ferits a Jaén després de ser atropellats en un control per un turisme que transportava droga

A Cantàbria, un nombre no determinat d'agents de la Guàrdia Civil del Mar embarcats en el "Riu Pisuerga" han patit lesions a conseqüència d'un cop de mar.

Cinc guàrdies civils han resultat ferits en un succés ocorregut a Bailén, a la província de Jaén, quan un conductor ha fet cas omís d’un control de trànsit quan circulava de matinada per la A-4. Agents de Seguretat Ciutadana, del Servei Cinològic i del destacament de trànsit participaven en un control d’identificació quan van ordenar al vehicle aturar-se. Però, al contrari de frenar, el turisme va fugir a gran velocitat i va xocar contra un altre cotxe que es trobava parat en el control. Posteriorment, va topar contra un dels vehicles patrulla de la Benemèrita, on va ferir als cinc agents. Un d’ells va ser traslladat a un hospital d’Andújar. El cotxe que es va saltar el control transportava al seu interior, en un doble fons, 13,5 quilos d’haixix, 1.850 euros i quatre telèfons mòbils. Els ocupants van ser detinguts.

A Cantàbria, informa el mateix cos, han resultat ferits un nombre no determinat d’agents de la Guàrdia Civil del Mar embarcats en el «Riu Pisuerga» a conseqüència d’un cop de mar quan navegaven per la costa cantàbrica.

Port de Tarragona