Dos motoristes moren en accidents registrats a les carreteres catalanes el cap de setmana

Un xoc entre tres vehicles a Llinars del Vallès s'ha saldat amb cinc persones ferides.

Dos motoristes han perdut la vida avui, diumenge, en dos sinistres ocorreguts a Castell de Mur, al Pallars Jussà, i a Sant Esteve Sesrovires, al Baix Llobregat, segons informa el Servei Català de Trànsit. Tots dos successos han ocorregut en un periode de temps de dues hores. El primer dels fets, s’ha produit a les 9,34 h. del matí quan una furgoneta i la motocicleta han colisionat al punt quilomètric 23 de la B-224 en sentit Piera. En aquest accident també s’ha registrat un ferit. El segon accident mortal ha estat a les 11 h. al municipi de Cstell de Mur (Pallars Jussà) en sentit Tremp. Hi ha hagut una col·lisió entre un turisme i una motocicleta i això ha provocat també la mort del conductor del vehicle de dues rodes.

D’altra banda, dins del balanç de sinistres del cap de setmana, s’ha de mancionar que cinc persones han quedat ferides de diversa consideració, quatre de gravetat, en un xoc amb tres turismes implicats a la C-35 a Llinars del Vallès (Vallès Oriental). L’avís del sinistre s’ha rebut a les 09.58 hores d’aquest diumenge al quilòmetre 43 de la C-35, a tocar de l’encreuament amb la BV-5103, de Cardedeu a Dosrius. Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït la col·lisió entre tres cotxes amb un balanç de cinc persones ferides, quatre greus i una menys greu. Segons el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), un dels ferits de gravetat ha estat evacuat en helicòpter a l’Hospital de Sant Pau, mentre que els altres tres greus han estat traslladats en ambulància a l’Hospital de Granollers (2) i a la Vall d’Hebron (1). Finalment, el ferit menys greu ha estat evacuat a l’Hospital de Mollet.
5 dotacions dels Bombers de la Generalitat, 5 patrulles dels Mossos d’Esquadra i 6 ambulàncies i l’helicòpter del SEM han treballat en aquest accident de trànsit, que ha obligat a tallar la circulació de la C-35 en aquest punt fins a migdia.

Port de Tarragona