El conductor que va atropellar set persones a Amsterdam diu que no recorda res

Podria haver patit una sobtada baixada de sucre que va provocar que perdés el control del vehicle llançant-se a gran velocitat cap a un grup de turistes

La Policia d’Amsterdam ha donat a conèixer aquest migdia les circumstàncies que van portar que un conductor atropellés a set persones al costat de la Central Station. Segons un comunicat fet públic a migdia d’avui, l’home patia un problema mèdic que va poder provocar-li una sobtada baixada de sucre instants abans de perdre el control del vehicle. Pel que sembla, segons informa la Politie d’Amsterdam, l’home s’havia situat amb el seu vehicle en un lloc per on havia de passar el tramvia. En ser multat i obligat a abandonar el lloc, es van adonar que parlava en veu molt baixa i va marxar a molt poca velocitat, el que indicava que alguna cosa passava. Tot d’una, el vehicle es va accelerar violentament, llançant-se contra un grup de turistes. Després dels atropellaments, el vehicle va xocar contra el mur exterior d’una estació de metro. La policia havia demanat informes sobre la identitat del conductor i la matrícula quan va ser multat, però no va aparèixer cap antecedent ni se’l relaciona amb cap grup radical.

Dels vuit atropellats, en els hospitals tan sols queden quatre, dos d’ells pendent de ser intervinguts quirúrgicament i altres dos estan sedats.

Port de Tarragona