Els Mossos desmantellen un important punt de venda de droga al barri de Campclar, a Tarragona

En l’operatiu es van localitzar 70 grams d’heroïna pura, substàncies de tall i dues plantacions indoor de marihuana i es van recuperar tres motocicletes d’enduro, una minimoto i un quad de procedència il·lícita

Operatiu salut pública Campclar Tarragona

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Tarragonès van posar a disposició judicial ahir a un home de 52 anys i una dona de 51, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de Tarragona com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues. A més, també van quedar investigats pel mateix delicte un home de 25 i una dona de 23 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Tarragona, en el entorn d’una operació policial per desmantellar un punt de venda en el barri de Campclar.

La investigació va començar el desembre de l’any passat a partir de la detenció d’un home per venda de drogues. Llavors es va muntar un dispositiu per confirmar les sospites dels investigadors que diverses persones estaven traficant amb substàncies estupefaents des de diversos pisos del barri de Campclar. Després de mesos de treball, els agents van poder determinar que els investigats feien venda d’heroïna, cocaïna i marihuana i, a més, a l’interior dels pisos cultivaven marihuana.

Operativa salut pública en 4 habitatges

Aquest dimecres al matí, agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona juntament amb efectius de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), de la Unitat Canina i de seguretat ciutadana, van fer cinc entrades i registres en 4 pisos i un traster. Tots els immobles pertanyien als dos detinguts i dos investigats.

Tres de les entrades es van fer en el mateix edifici. En total, els mossos van localitzar una roca de 70 grams d’heroïna pura, substàncies de tall i dues plantacions de marihuana amb 24 i 166 plantes. A banda de les substàncies intervingudes, els investigadors van trobar prop de 4.000 euros en efectiu, material divers per poder fer cultiu indoor intensiu de marihuana, bàscules de precisió i electrodomèstics de procedència il·lícita. Després dels registres en els quatre pisos, els agents van entrar en un traster situat als baixos d’un dels edificis. Allà, van localitzar tres motocicletes d’enduro, una poquet bike i un quad, tots sense matrícula i amb els bastidors esborrats de procedència presumptament il·lícita.

En el mateix traster també es van localitzar una desena d’ocells fringíl·lids sense l’anella que acredita l’origen legal de l’animal. L’home, de 52 anys, va quedar denunciat per aquest motiu i per no disposar de l’autorització necessària per a la tinença d’aquest tipus d’ocells. Del resultat de les entrades també cal destacar que els quatre pisos dels detinguts tenien la llum punxada i estaven cometent defraudació de fluid elèctric. Els dos detinguts, que sumen 11 antecedents policials per delictes contra la salut pública, van passar a disposició judicial ahir al matí i van quedar en llibertat amb càrrecs.

              

Port de Tarragona