Richard Hammond, presentador del programa de motor ‘Top Gear’, evacuat en helicòpter després de patir un aparatós accident a Suïssa

Fa 10 anys ja es va estavellar amb un "Vampire" quan circulava a 450 km / h.

El presentador britànic Ricard Hammond, conegut popularment per ser un dels tres presentadors del programa de motor/humor Top Gear, d’èxit mundial, ha patit un aparatós accident que l’ha deixat ferit. El presentador ha estat traslladat a un hospital en helicòpter després de bolcar amb el vehicle que conduïa, 1 Rimac Concept One, que provava per al programa The Grand Tour.

Hammond ja ha patit greus accidents en la seva vida professional. El més greu va passar fa 10 anys quan participava en el programa Top Gear, quan es va estavellar a la velocitat de 450 km / h. (No, no ens hem equivocat) quan conduïa un «Vampire». Fa uns mesos va patir un altre incident a Moçambic quan circulava amb moto.

Port de Tarragona