El Mossos detenen al barri de Torreforta un home que va fer una estrebada a una anciana de 84 anys i el jutge l’envia a presó

El detingut acumula 19 antecedents policials per delictes contra el patrimoni.

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tarragona van detenir aquest diumenge al matí un home de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tarragona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència, en haver estirat la bosa a una anciana de 84 anys.

Els fets es van produir al voltant de les 10.45 hores quan els mossos van rebre l’avís que un home li havia fet una estrebada a una dona gran que caminava pel carrer Tortosa del barri tarragoní de Torreforta. L’individu, aprofitant que la dona anava amb caminador, li va robar la bossa de mà d’una estrebada i va fugir.

Ràpidament, diverses patrulles dels mossos es van fer càrrec de l’incident i van localitzar la víctima, una dona de 84 anys amb problemes de mobilitat. Mentre una patrulla assistia a la víctima, els altres feien recerca de l’autor i pocs minuts després aconseguien localitzar-lo i detenir-lo al carrer Riu Llobregat. Després d’escorcollar-lo i de fer diverses gestions, els agents van poder recuperar la bossa de mà amb els objectes que havia sostret a la víctima.

El detingut, que acumula 19 antecedents policials per delictes contra el patrimoni, va passar ahir dilluns a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Port de Tarragona