17 morts i 78 ferits en l’incendi de la Grenfell Tower de Londres

La Metropolitan Police de Londres ha comunicat fa uns minuts que hi ha diset morts a l’incendi d’un edifici de Londres. Tot i això, anuncia que aquesta xifra pot augmentar amb el pas dels dies que preveuen que duraran les tasques d’inspecció de l’edifici destruït per les flames aquesta matinada. El nombre de ferits ha estat elevat avui pel servei d’ambulàncies de Londres a 78, que han estat traslladats a sis hospitals de la ciutat.

Més de 200 bombers, pertanyents a 40 unitats, i una vintena d’ambulàncies atenen aquest espectacular incendi d’un edifici de 24 plantes i 120 habitatges a la torre Grenfell, en Latimer Road, al barri de Notting Hill, que ja ha estat controlat.

El succés recorda en alguns aspectes al que ha passat l’11 S a Nova York, ja que es poden veure alguns atrapats reclamant als bombers des de les finestres i, com va passar als EUA, es tem que l’edifici pugui enfonsar-se.

 

Port de Tarragona