Els bombers temen nombroses víctimes mortals entre els atrapats en l’incendi d’un edifici de Londres, on ja s’han registrat 30 ferits

Els responsables dels bombers de Londres temen que en l’incendi d’aquesta matinada en un edifici de Londres podria haver-hi nombroses víctimes mortals, tot i que encara no ha pogut determinar el nombre. La predicció ve donada a la quantitat de persones que habiten el bloc de 24 plantes i 120 habitatges a l’oest de la ciutat i que han quedat atrapades entre les flames d’aquest espectacular incendi. Dos centenars de bombers lluiten des de fa hores per extingir el foc de la torre Grenfell, en Latimer Road, al barri de Notting Hill.

Vint ambulàncies s’han encarregat de traslladar a una trentena de ferits a cinc hospitals de la ciutat. El succés recorda en alguns aspectes al que ha passat l’11 S a Nova York, ja que es poden veure alguns atrapats reclamant als bombers des de les finestres i, com va passar als EUA, es tem que l’edifici pugui enfonsar-se.

Port de Tarragona