Tres mossos pateixen lesions en ser agredits per una quinzena d’individus a una cèntrica plaça de Roses

Els agents, de paisà, detenien en aquell moment a un sospitós d'un robatori, que quan era traslladat amb el cotxe policial va trencar un vidre amb el cap.

Una quinzena d’individus han envoltat una patrulla de Mossos quan procedien a la detenció d’un individu sospitós d’haver comès un robatori i han agredit a tres agents. Els policies han resultat amb ferides lleus causades per part d’alguns dels que contemplaven la detenció de l’home a la plaça de Catalunya de Roses a les sis d’aquesta tarda. La patrulla, de paisà, procedia a l’arrest quan van ser insultats per un grup de persones, que va envoltar als agents i alguns van començar a donar cops de puny als policies. Es van demanar reforços i al lloc van arribar altres mossos i una patrulla de la Policia Local.

Els Mossos han introduir al vehicle policial al sospitós, que mentre viatjava cap a la comissaria, ha trencat amb el cap un dels vidres del cotxe. El detingut s’haurà d’enfrontar a càrrecs per atemptat contra agents de l’autoritat, danys, resistència i desobediència, amenaces i pel motiu pel qual se’l detenia: robatori amb força. El detingut és un jove d’origen magrebí, veí de Roses, que té un expedient policial que supera la trentena de detencions. La policia té identificats als agressors, alguns dels quals també són persones amb antecedents delictius.

 

 

 

Port de Tarragona