Dissabte amb tres persones ofegades a les platges catalanes

Tres persones han mort al mar durant aquest dissabte per, presumptament, haver-se ofegat, segons han informat els cossos d’emergències. El primer cas s’ha donat a primera hora del matí quan una embarcació de Salvament Marítim ha recuperat el cos d’un home, d’uns 40 anys, que surava davant d’una platja de Sant Carles de la Ràpita, cas que investiga la Guàrdia Civil.

Al migdia, es donava la veu d’alarma a la platja Gran de Platja d’Aro, quan els serveis de socorrisme han tret de l’aigua a una dona de 79 anys, que estava inconscient. Els treballs de reanimació del SEM no han aconseguit recuperar la vida de la dona. Al lloc van acudir un helicòpter medicalitzat, una ambulància i un metge d’un CAP proper.

Cap a les cinc de la tarda, un banyista de 80 anys, de nacionalitat francesa, ha mort ofegat a Roses. L’home surava sobre l’aigua quan els socorristes han tret el seu cos de l’aigua i han intentat reanimar-lo, encara que no han pogut fer res per salvar la vida.

Port de Tarragona