La Metropolitan Police de Londres preveu que poden haver mort seixanta persones més a la Torre Grenfell

Les elevades temperatures poden haver eliminat l'ADN en peces dentals que facilitarien la identificació dels cossos carbonitzats.

La Metropolitan Police de Londres té la sospita que a la Torre Grenfell poden haver 58 morts a conseqüència de l’incendi, seguint els indicis que aporten les famílies dels desapareguts, segons una nota de premsa emesa la tarda d’ahir. Les tasques d’identificació són lentes i pot ser que encara passin setmanes o mesos fins a conèixer la identitat dels que han perdut la vida, i que, possiblement, alguns mai siguin identificats a causa que el seu cos està completament carbonitzat. Per exemple, l’ADN de les peces dentals desapareixen a altes temperatures. En cas de confirmar-se aquestes morts, el nombre de víctimes ascendiria a un nombre proper a la centena.

Stuart Cundy, comandant en cap de la Policia, afirma que amb freqüència els equips de rescat han d’abandonar la feina de casa pel perill que comporta la manca d’estabilitat de l’edifici. Lamenta no poder donar una resposta clara a les famílies dels desapareguts i admet que les identificacions i rescat de cadàvers és lenta, però res es pot fer, ja que podria comportar perill per a les brigades que accedeixen al lloc. Durant aquests dies les manifestacions de protesta per la falta de manteniment i cures de l’edifici continuen a la ciutat. Les autoritats han començat a revisar altres edificis similars per evitar que torni a succeir una tragèdia.

Port de Tarragona