Protecció Civil activa l’alerta Transcat per un camió que ha bolcat al polígon Riuclar de Tarragona

La direcció general de Protecció Civil de Catalunya ha activat l’alerta Transcat a conseqüència d’un accident ocorregut al polígon Riuclar de Tarragona en què s’ha vist implicat un camió cisterna. El vehicle ha bolcat al carrer de la Plata al migdia d’avui i el seu conductor ha patit lesions lleus que han estat tractades en el mateix lloc de l’accident per efectius del SEM. L’emergència per accidents Transcat (referit a emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses) s’ha activat a causa de que el vehicle de transport conté un fluid inflamable i tòxic del que s’està produint una pèrdua mínima per degoteig. El camió es trobava de trajecte fins a València després d’haver carregat a Barcelona i transporta 26 tones de càrrega.

Port de Tarragona