Un jutjat de Tarragona concedeix una pensió a un drogoaddicte per incapacitat laboral

El jutjat del Social número 2 de Tarragona ha concedit una pensió per incapacitat laboral a un reposador de supermercat de 46 anys per la seva «absoluta dependència a múltiples drogues», segons publica Germán González a El Mundo Cataluña. La Seguretat Social li havia retirat el dret a percebre-la, tot i que va assistir a les activitats de reinserció. El treballador va presentar una demanda contra la decisió de l’organisme sanitari i ara la jutge l’ha estimat tenint en compte que els informes pericials feien referència al fet que el demandant va iniciar el consum de drogues als nou anys i que ara era completament depenent de l’alcohol i les substàncies estupefaents. En la sentència també es fa esment al fet que havia patit alguna sobredosi i trastorn psicòtic.

Port de Tarragona