Un inspector cap de la Policia Nacional de Mataró, detingut per avisar traficants d’operacions antidroga

L'arrest està relacionat amb una operació dels Mossos duta a terme al barri de la Mina i on s'ha detingut deu persones, entre ells a un regidor i el gerent del Consorci.

Un inspector en cap del Cos Nacional de Policia a Mataró ha estat detingut avui per la seva presumpta vinculació amb una operació antidroga que es va dur a terme aquesta matinada al barri de la Mina de Sant Adrià del Besòs, a Barcelona. El departament d’Afers Interns del Cos Nacional de Policia acusa l’inspector dels delictes de revelació de secrets i suborn per, presumptament, avisar els traficants del barri de la Mina de les operacions policials que es duien a terme. El cos de seguretat de l’Estat ha decidit suspendre’l de sou i feina fins que no es determini judicialment la seva responsabilitat penal.

El CNP tenia indicis que algú relacionat amb el cos policial transmetia a les bandes de delinqüents de La Mina en cada ocasió que s’establia un operatiu relacionat amb les substàncies estupefaents. La seva detenció ha coincidit amb una intervenció dels Mossos d’Esquadra a vuit domicilis d’aquest barri en el qual s’han dut a terme durant el dia d’avui i que ha conclòs amb la detenció d’una desena de persones. En l’operació també s’han detingut un regidor del PSC de Sant Adrià del Besòs i el gerent del Consorci, que estan relacionats amb el desviament de les concessions per a la vigilància privada dels pisos buits del barri de la Mina, de connivència amb el cap de la banda de traficants.

Port de Tarragona