Un mort i vuit ferits en un atropellament massiu a prop d’una mesquita de Londres

El conductor del vehicle ha estat reduït pels vianants i la policia l'ha arrestat i traslladat a un hospital.

Una persona ha perdut la vida i vuit més han estat traslladades amb ferides greus a tres hospitals de Londres després de ser atropellats per una furgoneta que conduïa un home de 48 anys, que va ser detingut per la Policia Metropolitana de Londres. El succés s’ha considerat un «potencial atac terrorista» per part de la primera ministra britànica, Theresa May. El succés s’ha registrat a les 00.15 hores al carrer Seven Sisters, propera al Fisbury Park, quan un grup de fidels sortien d’una mesquita.

El conductor del vehicle ha estat retingut pels vianants fins a l’arribada de les forces de l’ordre, que li han arrestat. Segons informa la Metropolitan Police, el detingut ha estat traslladat a l’hospital com a mesura de precaució i s’examinarà la seva salut mental. Tal com va passar en els incidents de London Bridge, la zona ha estat acordonada mentre s’investiguen els detalls del succés, que si es confirma com a acte terrorista, seria el quart que pateix aquest país aquest any.

La policia descarta de moment que altres persones estiguin relacionades amb aquest fet, i ha volgut tranquil·litzar la comunitat reforçant la presència policial, especialment als llocs on observen el Ramadà, ha informat la policia en un comunicat.

Port de Tarragona