Dos militars neutralitzen a un terrorista amb un cinturó d’explosius a l’Estació Central de Brussel·les

La Policia informa que la situació està completament controlada després de disparar a l'individu, que podria haver fet esclatar un artefacte.

La Grand Place de Brussel·les i l’Estació Central han estat evacuades fa uns minuts després que es sentissin trets i una explosió a la zona. Pel que sembla, segons les primeres informacions, dos militars podria haver disparat contra un terrorista que, armat amb un cinturó explosiu, intentaria cometre un atemptat. S’han viscut moments de pànic entre la gent que es trobava en el lloc i els establiments de la zona.

21:44 h. Un individu s’ha acostat a les taquilles de l’estació amb una motxilla a l’esquena i un cinturó explosiu que hauria fet explotar després que els militars intentessin neutralitzar amb trets. L’home va caure prop dels mostradors de l’estació. La policia de Brussel·les afirma que la situació està sota control. El trànsit ferroviari està interromput a l’estació.

Port de Tarragona