Detinguts dos germans a Roda per tràfic de drogues i desmantellat un cultiu amb més de 2000 plantes de marihuana

El detingut, que li hauria sostret les plantes a la seva germana dies abans de la detenció, ha ingressat a presó.

Mossos d’Esquadra de Tarragona y agents de la Policia Local de Roda de Berà han posat a disposició judicial un home de 50 anys i una dona de 44 anys, tots dos de nacionalitat marroquina i veïns de Roda de Berà, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut publica en la vessant del tràfic de drogues. Els fets van tenir lloc aquest dissabte passat quan una patrulla de la Policia Local de Roda de Berà va adreçar-se a un incident on un home estava creant aldarulls. Un cop al lloc, els agents el van portar a casa seva. L’individu, en comptes d’entrar-hi, va marxar i va intentar entrar en una altra casa del mateix carrer que va resultar ser el domicili de la seva germana.

Mentre els agents estaven escorcollant l’home, i ja amb la col·laboració dels mossos d’Esquadra, els policies van veure que al jardí de la casa hi havia un sistema professional de regadiu. A més, van localitzar extractors i altres estris com els que s’utilitzen en el cultiu indoor de marihuana. Llavors, es va contactar amb la germana de l’home qui va confessar que el seu germà li havia sostret, dies abans, les seves plantes de marihuana.

Amb l’autorització de la dona, els agents van accedir a la casa i van comprovar que hi havia tot un sistema per poder fer el cultiu intensiu de marihuana però no hi havia cap planta. Per aquests motius, els dos germans van quedar detinguts per tràfic de drogues.
El mateix dissabte i amb autorització judicial, els investigadors dels mossos van fer un registre a casa del detingut ubicada al mateix carrer. A l’interior de l’immoble els agents van localitzar una plantació indoor amb 2069 plantes, làmpades, extractors i tot un sistema de cultiu professional. El pes total de la marihuana és de 358 kg. L’home ha estat ingressat a presó per ordre judicial.

Port de Tarragona