Clubs de bàsquet de Girona i Lleida, Circuit Moda Montmeló, aeroports… 4.500 empreses ‘al descobert’ a la llista de morosos d’Hisenda

Els ciutadans poden saber els deutes milionaris de les empreses al Fisc i emportar-se més d'una sorpresa.

L’Agència Tributària espanyola ha fet pública la tercera llista d’empreses que deuen diners a Hisenda. A la llista apareixen els morosos que deuen més d’un milió d’euros a les arques públiques. Clubs esportius, aeroports (Castelló i Ciudad Real), Mario Conde, Circuit de Montmeló i constructores conformen la llista de més de 4.500 deutors. Llegir la llista pot donar sorpreses, com l’empresa d’una ministra, l’ex nuvi de la néta de Franco o el polèmic advocat Rodríguez Menéndez apareixen en aquesta llista, que pot consultar aquí:

https://www.agenciatributaria.gob.es/static_files/AEAT_Sede/NoIx/Listado_deudores.pdf

Port de Tarragona