La Guàrdia Civil deté els deu components d’una banda dedicada a l’elaboració i tràfic de drogues de disseny

S'han realitzat registres a Tarragona, Lleida i Barcelona, ​​que han donat com a resultat la confiscació de droga, vehicles i diners.

La Guàrdia Civil de Lleida, en l’operació denominada Saldo, duta a terme durant el dia d’ahir, 22 de juny, ha desmantellat a les províncies de Lleida, Tarragona i Barcelona una organització criminal dedicada a l’elaboració de drogues de disseny, cultiu de cànnabis, així com a la distribució de les substàncies produïdes.

En l’operació s’han detingut deu persones, practicats sis registres domiciliaris (3 a la província de Lleida, 2 a la de Barcelona i 1 a la de Tarragona) on van confiscar 20.294 grams de Speed, 20 litres de producte semisòlid amfetamínic, 3.340 comprimits d’MDMA, 250 grams d’haixix, 6.146 grams de marihuana, gran quantitat de precursors i productes químics, instrumental de laboratori. També s’han decomissat més de 3.000 euros en metàl·lic, 3 turismes, diversos telèfons mòbils, diversos ordinadors portàtils, així com diversa documentació d’interès per a les investigacions.

Port de Tarragona