Troben un cadàver al maleter d’un cotxe aparcat al barri d’Hostafrancs de Barcelona

El propietari d’un bar del carrer Béjar, al barri de Hostafracs de Barcelona, ​​va avisar al migdia d’avui a la Guàrdia Urbana i als serveis de neteja municipals, avisant que des de l’interior d’un cotxe sortia una forta olor i es podia veure alguna taca de sang a la calçada. Els Mossos d’Esquadra van comprovar que al maleter del vehicle hi havia el cadàver d’una persona que hauria mort de forma violenta. L’autoritat judicial ha ordenat l’aixecament del cadàver mentre els Mossos han tallat la circulació del carrer mentre la Policia Científica pren mostres i inspecciona la zona.

Les investigacions dels Mossos van avançant a poc a poc al llarg de la tarda. Alguns veïns ja han declarat que van veure dos joves pul·lulant pel barri des de dilluns al matí, moment en què van aparcar el vehicle, un Volkswagen Golf amb matrícula recent. Segons la Cadena SER, els testimonis afirmen que els dos individus van baixar del cotxe i van gravar un vídeo amb el mòbil. Ho van fer tan obertament que els veïns que els van veure van pensar fins i tot que eren YouTubers.

Port de Tarragona