Un grup de passatgers donen una pallissa a cinc agents de seguretat a l’estació de Ferrocarrils de la Floresta, a Barcelona

UGT de Catalunya denuncia la freqüència de les agressions a agents de seguretat i la manca de protecció de la qual disposen.

Cinc agents de seguretat de l’empresa Ilunión Seguretat van ser agredits la nit d’ahir a l’estació La Floresta, pertanyent als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, segons ha informat el sindicat UGT, que ha condemnat el fet. Els fets van passar a dos quarts quan un interventor va demanar a un usuari el seu bitllet. Però, com no ho portava, el passatger va començar a córrer mentre l’interventor va demanar a un agent de seguretat que l’interceptés.

El passatger va començar a pegar a l’agent, fins al punt que van haver de participar quatre persones de seguretat que es trobaven a l’estació. Davant aquest fet, al passatger que no portava bitllet se li van unir altres veïns de la Floresta, que van donar una pallissa als cinc agents i es van portar a l’infractor amb les esposes que li havien col·locat. Finalment, segons el sindicat UGT, la presència policial dels Mossos d’Esquadra va posar fi a la pallissa.

UGT de Catalunya denuncia la freqüència de les agressions a agents de seguretat i la manca de protecció de la qual disposen en un lloc com aquesta estació, considerada un punt calent, pel que fa a la seguretat.

Port de Tarragona

1 Comentario

  1. A La Floresta mana la CUP amb el vist i Plau de l’ajuntament de Pdcat. (Será un acord polític?)S’ha denunciat constanment a l Ajuntament la insegurat que Hi vivim, pero Per al govern de la sra Conesa ja Li va be no s’en preocupa gens de La Floresta Nomes de cobrar impostos.

Los comentarios están cerrados.