153 passatgers es queden a terra després del xoc del seu avió amb un cotxe a l’aeroport d’Alacant

Un avió de Vueling ha xocat amb un dels vehicles que realitzen serveis a la zona de maniobres de l’aeroport, cosa que ha obligat a desallotjar la nau per precaució. El vol tenia com a destí Roma Fiumicino i, tot i no haver resultat danyat, el protocol obliga que es dugui a terme una revisió. La companyia ha procedit a desallotjar els 153 passatgers que ja estaven ubicats en els seus seients, ja que l’aeronau es dirigia cap a la pista d’enlairament.

Vueling ha posat a disposició dels passatgers un altre avió, tot i que han hagut d’esperar sis hores. En el succés no s’han registrat ferits. El xoc s’ha produït amb un dels motors contra el cotxe, que es trobava parat a la zona de pas de l’avió. La línia aèria intentava buscar solució als passatgers que havien de fer transbord a Roma cap al seu lloc de destinació final.

Port de Tarragona