Un veí de Vila-seca confessa als Mossos de Salou haver matat la seva parella

Els cos de la dona es trobava al seient del conductor d'un Peugeot 205 estacionat al Vial de Cavet amb ferides d'arma blanca.

Un veí de Vila-seca de 43 anys ha entrar cap a les vuit d’aquest matí a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Salou per confessar que havia matat la seva parella, de 29 anys. L’homicida, de nacionalitat marroquina, va afirmar que el cos de la seva parella es trobava en un vehicle que es trobava a la carretera T-325 (el vial de Cavet, que comunica Cambrils i Salou). Agents de la policia autonòmica s’han dirigit al lloc indicat comprovant que, efectivament, al seient del conductor d’un Peugeot 205 gris es trobava el cos de la víctima, amb ferides d’arma blanca. L’home ha quedat detingut com a autor confés d’un delicte d’homicidi dolós vinculat a violència de gènere.

Port de Tarragona