Intensa recerca dels Mossos a l’autor dels trets que han matat un home i han ferit una dona a un bar de Vilanova

Un agent de la policia catalana resulta ferit en disparar-se la seva arma reglamentària quan es trobava a poca distància del lloc dels fets.

Els Mossos d’Esquadra porten a terme una intensa recerca de l’home que ha matat avui al cuiner d’un bar de Vilanova i la Geltrú, i han ferit a la propietària de l’establiment -tots dos de nacionalitat hongaresa- als que ha disparat amb una arma. L’operatiu pentina les comarques de sud de Barcelona amb la descripció de l’autor dels fets.

El tiroteig s’ha registrat al voltant de les dues, quan un home ha entrat al bar «Sindicat del vi», al carrer Ferrer i Vidal de Vilanova, ha tret una pistola i ha disparat diverses vegades contra el cuiner, que ha mort sense possibilitat d’actuació del SEM per salvar-li la vida. La propietària del bar ha estat traslladada en estat molt greu a l’Hospital de Bellvitge. La víctima mortal tenia 30 anys, mentre que la dona en te 39 i des de feia uns tres anys regentava l’establiment, tot i que fa més temps que viu a la capital del Garraf.

Un incident, vinculat indirectament amb el fet anterior, s’ha conegut posteriorment i és que un dels agents dels Mossos ha resultat ferit en disparar-se la seva arma reglamentària mentre es dirigia al lloc on s’havia produït el tiroteig.

Port de Tarragona