Un intrús en una zona restringida de l’aeroport Charles de Gaulle obliga a evacuar per seguretat a 2.000 passatgers

Ocho vuelos fueron cancelados y otros veinte sufrieron retrasos mientras la policía buscaba al individuo y cualquier objeto sospechoso.

Un «intrús» que es va «colar» en una zona restringida de l’aeroport Roissy Charles de Gaulle de París, ha obligat a activar una alarma de seguretat que obliga a l’evacuació de la terminal. Així ha succeït pocs minuts després de les tres de la tarda. Les autoritats calculen que unes 2.000 persones han estat desallotjades de la terminal 2E i una vintena d’avions han patit retards com a conseqüència d’aquesta fallada de la seguretat i vuit han estat cancel·lats. Alguns mitjans parlaven que un vigilant de seguretat ha abandonat momentàniament el seu lloc, moment en el qual l’individu ha accedit a una zona privada.

La policia gala va realitzar una intensa recerca per localitzar tant a l’individu com a qualsevol objecte sospitós. Cap a les set de la tarda es va permetre als passatgers tornar a la terminal evacuada.

Port de Tarragona