Mor un gruista atropellat per un camió mentre reparava la roda rebentada d’un cotxe a l’autovia A-2

El camión cisterna se salió de la vía y volcó posteriormente. Otras dos personas resultaron heridas.

Un gruista que reparava una roda rebentada d’un turisme a l’autovia A-2, al terme municipal d’Alcarràs, ha mort atropellat aquesta tarda per un camió que ha sortit de la via i ha bolcat posteriorment. El mort és F.A.L.R., de 48 anys i veí de la localitat de Fraga. El conductor del camió, de 57 anys, i un ocupant del turisme, de 22 anys, han resultat ferits i traslladats a un centre sanitari.

Cinc dotacions de Bombers de la Generalitat han hagut d’atendre la fugida de gasoil del camió cisterna bolcat, que transportava sucre líquid. Com a conseqüència de l’accident s’ha tallat un carril de l’autovia en sentit Lleida. Set patrulles de Mossos i tres ambulàncies van atendre la seguretat i l’atenció mèdica del greu accident de trànsit.

Port de Tarragona