Temen que els 18 desapareguts en un accident d’autocar a Alemanya han mort entre les flames

Queden poques esperances que els 18 desapareguts a un accident d’autocar ocorregut aquest matí en una autopista alemanya romanin amb vida. La Policia tem que hagin mort entre les flames impossibilitats de sortir del vehicle de passatgers en el que viatjaven. El xoc es va produir entre l’autocar i un camió articulat. S’han registrat de moment una trentena de ferits. Al vehicle hi viatjaven 48 persones, inclosos els dos conductors.

La Policia no confirma de moment res respecte als desapareguts, ja que podria donar-se el cas que algú hagués pogut sortir de l’autocar i vagui en estat de xoc en algun lloc proper o que pogués haver estat traslladat a algun sanitari per algun vehicle que passés pel lloc. L’accident es va produir a la carretera A9, a les set de la matinada, a l’altura de Stammbach, a Baviera, va encalçar la part posterior de l’articulat, que circulava a poca velocitat pel trànsit que es registrava en aquell punt de l’autopista, La via que es manté tallada al trànsit des que es va produir l’accident. Helicòpters, bombers, policia i equips sanitaris romanen en el lloc.

Port de Tarragona