Alarma a Verges per una fuita de gas propà que ha provocat un ferit i 26 evacuats

El succés s'ha produït al costat d'un restaurant, en un dipòsit subterrani de propà.

Una persona ha hagut de ser atesa pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) de ferides a les mans i altres 26 persones han estat desallotjades a conseqüència d’una fuita de gas produïda en un dipòsit subterrani de gas a Verges.

El succés ha passat al costat d’un restaurant de la localitat i al costat de la carrerera C-252, que ha estat tallada, al costat de la C-31 i la Gi-634. El fet s’ha produït minuts després de les sis de la tarda. Tècnics de Gas Natural han acudit al lloc de la fugida per intentar reparar l’avaria que provocava la sortida del gas, que el vent empenyia cap als habitatges, provocant un risc elevat en els habitants. Tres ambulàncies del SEM, 6 patrulles de Mossos i quatre unitats de Bombers de la Generalitat han atès l’emergència. A les 19,45, els bombers anunciaven que la fuga havia estat controlada.

Port de Tarragona