Detenen un conductor ebri i drogat que va provocar un accident amb un autobús a Pallaresos i va fugir

Durant la recerca del conductor fugit, minuts després una motocicleta es va donar a la fuga en veure la patrulla i qui portava la moto era el mateix a qui buscava la policia.

archivo / arxiu

Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte passat el conductor d’un turisme que havia fugit després de provocar un accident amb un autobús implicat en que viatjaven 15 passatgers a Pallaresos. Quan la policia va arribar al lloc de l’accident i, després de comprovar el bon estat de tots els implicats, va iniciar una recerca del conductor infractor.

Mitja hora després, una patrulla va localitzar el vehicle estacionat en un carrer de Pallaresos. Però, mentre portaven a terme la recerca, van comprovar que una motocicleta feia una brusca maniobra a comprovar l’existència d’una patrulla i fugia a tota velocitat d’allà, el que va aixecar les sospites dels mossos, que lle van perseguir. El conductor de la motocicleta circulava a gran velocitat pels carrers del municipi fins que una altra patrulla va interceptar a la carretera N-240.

Posteriorment es va comprovar que els dos incidents estaven relacionats, ja que el motociclista era el mateix conductor que havia provocat l’accident amb l’autobús. El detingut va donar com a resultat en la prova d’alcoholèmia 1,02 mg / l d’aire expirat. A més, la prova de drogues va donar positiu en cocaïna i cànnabis. El detingut, de 34 anys i veí de Tarragona, posseeix antecedents policials per fets similars, segons ha informat el cos de la policia catalana.

Port de Tarragona