El robatori de nitroglicerina d’una furgoneta a Barcelona no constitueix un perill, segons els Mossos

Els Mossos d’Esquadra han analitzat el material industrial que conté nitroglicerina que es troba a l’interior d’una furgoneta robada d’un pàrquing del carrer Rosselló de Barcelona i han afirmat que no té perill com explosiu. Els Tedax de la policia catalana consideren que tan sols pot fer mal a la persona que el manipuli incorrectament, ha informat el cos policial. La furgoneta, de la marca Toyota, pertany a la multinacional nord-americana Fake Solutions, a la seu barcelonina Fake Ibèrica, destinada a la seguretat industrial.

El robatori de cartutxos de gas de nitroglicerina es va produir sense violència ni força, ja que els lladres van aconseguir fer-se amb les claus del vehicle aparcat al número 34 del carrer Rosselló, on hi ha la seu de l’empresa industrial. A causa, precisament, a aquest poc valor com explosiu per a un atac, els investigadors poden pensar que realment els lladres els interessava més el vehicle que el seu contingut.

Port de Tarragona