Un vigilant de seguretat resulta ferit en intentar salvar la vida d’un suïcida a l’estació de Sabadell

Un home que tenia intenció de suïcidar-se a l’estació de Sabadell saltant a les vies va ser rescatat per un vigilant de seguretat i un viatger. El guàrdia va intentar avisar per telèfon per demanar reforços, però l’home li va empènyer fins a les vies provocant-se un fort cop contra les vies que li va fracturar algunes costelles. El vigilant va ser traslladat a l’Hospital Taulí de Sabadell mentre el presumpte suïcida va ser detingut pels Mossos i arribat a un centre psiquiàtric. El passatger, segons els testimonis, estava visiblement alterat i havia causat danys amb una actitud problemàtica des de feia uns minuts, quan va intentar accedir a l’estació sense el corresponent bitllet.

Port de Tarragona