La dona trobada sense vida a un domicili de la Bisbal del Penedès va morir per asfíxia

Casa del número 32 de la calle Almería donde se produjo el hecho.

La dona trobada sense vida al seu domicili del carrer Almeria, a la urbanització Priorat de la Bisbal del Penedès, va morir per asfíxia, segons es desprèn de l’autòpsia realitzada aquesta tarda al dipòsit judicial forense de Tarragona. Es confirma així que la mort es va produir de forma violenta tot i que exteriorment no es van detectar signes de forcejament, ni ferides aparents. Aquest resultat confirma que podria tractar-se d’un homicidi dolós per part d’uns intrusos que haurien assaltat l’habitatge, als afores de la població.

El cas ha commocionat tota la comarca i hi ha elements que desperten encara estranyesa, com el fet que els dos gossos que custodien el xalet no fossin sentits pel veïnatge. Pel que sembla, l’habitatge també disposava d’alarma. Com és habitual en aquests casos, els Mossos també fan una investigació de les persones properes a la família, el que podria justificar que els animals no bordessin.

Pel que sembla, a la casa s’han trobat a faltar 2.000 euros d’una cartera i, segons ha dit la mateixa alcaldessa del municipi, el mòbil de l’assalt i robatori amb violència s’intuïa pel fet que el domicili tingués el desordre típic després d’un robatori. No obstant això, es contemplen totes les possibilitats, inclòs el fet que l’escena del crim pogués haver-se simulat.

Més informació:

https://actualitatpenal.cat/blog/2017/07/05/troben-una-dona-morta-a-casa-de-la-bisbal-del-penedes-i-sinvestiga-un-possible-assassinat-durant-un-robatori/

Port de Tarragona