Troben una dona morta a una casa de la Bisbal del Penedès i s’investiga un possible assassinat durant un robatori

La víctima no mostrava signes de violència, els gossos de la casa no van bordar, ni l'alarma es va disparar. Es practica l'autòpsia per determinar les causes de la mort.

Casa del número 32 de la calle Almería donde se produjo el hecho.

La filla d’una veïna de la Bisbal del Penedès va avisar al telèfon d’emergències, cap a les onze de la nit d’ahir, d’un robatori que s’havia produït en l’habitatge amb la qual convivia amb la seva mare, al carrer Almeria. Els Mossos d’Esquadra van trobar a l’interior del domicili el cos sense vida de la propietària i l’escenari habitual posterior a una entrada d’estranys en una casa.

La víctima tenia 63 anys d’edat i es treballa sobre una primera hipòtesi que pot tractar-se d’un robatori amb força o violència i homicidi dolós. La policia científica recull mostres al domicili per determinar les causes i identificar els autors del fet. Després de l’aixecament del cadàver, es practicarà l’autòpsia a la víctima al dipòsit judicial forense de Tarragona per determinar la causa del seu decés. Malgrat que l’escenari trobat per la policia apunta a un robatori violent, en el cos de la víctima no s’aprecien signes externs de ferides, tot i que l’autòpsia haurà de determinar si hi ha lesions internes que van provocar el decés.

Els veïns van mostrar la seva sorpresa en conèixer el fet, ja que la casa disposa d’alarma i, a més, dos gossos custodien la propietat, però no es va sentir cap lladruc ni soroll. Pel que sembla, la filla de la víctima hauria sortit de la casa durant unes hores, moment en què s’hauria produït el fet. Tampoc s’han observat marques en portes o finestres pròpies d’haver estat forçades per entrar a l’habitatge.

ACTUALITZACIÓ: https://actualitatpenal.cat/blog/2017/07/05/la-dona-trobada-morta-al-seu-domicili-de-la-bisbal-del-pene

des-va-morir-per-asfixia/

Port de Tarragona