El tiroteig de Gavà té relació amb el cadàver trobat en un domicili de Miami Platja el dilluns

L’autor dels trets realitzats per una arma d’assalt a Gavà, que han ferit dos policies locals aquesta tarda, podrien tenir relació amb el cadàver trobat en un domicili de Miami Platja dilluns passat, cas que es troba en secret sumarial, segons ha pogut saber ActualitatPenal de fonts sindicals. Tot apunta una venjança per raons que es desconeixen.

Els Mossos d’Esquadra investigaven la mort d’un home el cadàver va ser trobat per la Policia Local de Mont-roig del Camp amb un tret al pit. La víctima tenia 63 anys i tenia nacionalitat espanyola. Està previst que l’inspector Albert Oliva, portaveu del cos, ofereixi detalls de l’operació a les 19 hores.

Els Mossos d’Esquadra investigaven la mort d’un home el cadàver va ser trobat per la Policia Local de Mont-roig del Camp amb un tret al pit. La víctima tenia 63 anys i tenia nacionalitat espanyola. Està previst que l’inspector Albert Oliva, portaveu del cos, ofereixi detalls de l’operació a les 19 hores.

Port de Tarragona