FLASH: Dos policies ferits per un individu armat amb un rifle d’assalt a Gavà

Dos policies locals han patit ferides durant un tiroteig registrat al tanatori de Gavà, prop de Barcelona. Un individu amb aparença magribina ha fugit en un turisme Alfa Romeo en direcció a Sitges, a pocs quilòmetres d’on s’han produït els trets que pel que sembla s’han realitzat amb un rifle militar (es parla d’un AK47). S’han mobilitzat patrulles de Mossos a la zona per realitzar controls per tal de localitzar l’autor dels trets, recerca en la qual també participa un helicòpter de la policia catalana.

16:32 Sembla que la policia persegueix els autors. (Font 3/24).

16:33 Un dels policies està ferit al coll i l’altre en un genoll. El primer està greu.

16:41 Els Mossos han acorralat l’agressor en urbanització de Canyelles, al Garraf. S’han sentit trets. GEI i BRIMO sobre el terreny

 

 

Port de Tarragona